Vrijstaande brievenbus kopen?

Vrijstaande brievenbus kopen?

Vrijstaande brievenbus kopen?

Wil je een vrijstaande brievenbus kopen? Dan moet je weten van welk materiaal je de brievenbus wilt hebben. Er zijn namelijk verschillende materialen waarvan een brievenbus gemaakt kan worden. Brievenbussen van Doika kunnen van roestvrij staal, staal, natuursteen, cortenstaal en aluminium gemaakt worden.

Roestvrij staal of RVS

Een brievenbus gemaakt van roestvrij staal is een brievenbus wat niet roest. Het is een duurzame brievenbus wat ervoor zorgt dat het jarenlang mee gaat. Een brievenbus van RVS is erg onderhoudsvriendelijk en kan gemakkelijk verplaatst worden doordat het metaal erg licht is.

Een brievenbus van natuursteen

Een brievenbus van natuursteen is erg mooi en uniek. Het is in elke tuin toepasbaar en is zeer bestendig tegen vorst, wat ervoor zorgt dat de brievenbus niet kapot kan vriezen. Een brievenbus van natuursteen is erg onderhoudsvriendelijk en staat sterk en stevig in de grond.

Een brievenbus van cortenstaal

Een brievenbus van cortenstaal staat erg mooi in een tuin dankzij zijn roestige en robuuste uitstraling. Cortenstaal is gelegerd staal dat corrosiebestendige eigenschappen heeft gekregen van koper, nikkel en chroom. Deze legering zorgt voor een barrière laag die ervoor zorgt dat het staal wordt beschermd tegen verdere corrosie.

Afhankelijk van de weersomstandigheden, de temperatuur en de stand waarin het product geplaatst wordt, kan de kleur veranderen. Hierdoor heb je altijd een uniek product in je tuin staan.

Een brievenbus van aluminium

Een brievenbus van aluminium is ook erg duurzaam. Aluminium is sterk, licht en erg onderhoudsvriendelijk. Je kan de brievenbus met een vochtig doekje schoonmaken.

Age Hareide

leave a comment

Create AccountLog In Your Account